Mededeling tbv Corona virus

16 maart 2020

Er worden in Nederland door overheid en bedrijven steeds meer maatregelen genomen om besmetting door het Corona virus te voorkomen. Maar is wel merkbaar, dat er meer ziekmeldingen zijn. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de business met onze klanten voortgang te laten vinden.

Wij willen u hierbij graag informeren over hoe wij de continuïteit van onze dienstverlening zullen waarborgen.

  • Wij laten waar mogelijk collega’s vanuit huis werken. U kunt ons  op de gebruikelijke wijze via telefoon en mail bereiken. Het kan zijn dat de kwaliteit van de telefoonverbinding wat minder is dan wat u gewend bent.
  • Wij vragen u wel bij voorkeur gebruik te maken van de mail.
  • Aan en afleveringen vinden zoveel mogelijk normaal doorgang.
  • Wij proberen het reizen en bezoeken van locaties door onze medewerkers zoveel mogelijk te beperken, maar indien gewenst/noodzakelijk dan komen onze medewerkers bij u op locatie. Daarbij zullen zij gepaste maatregelen nemen om afstand te houden van andere mensen.
  • Onze vestiging is op dit moment normaal geopend en bereikbaar. Op de vestiging vragen wij u afstand te houden overeenkomstig de RIVM-richtlijnen.
  • Wij doen ons uiterste best om de leveringen op tijd te doen. U kunt ons helpen door niet onnodig een beroep te doen op spoedmogelijkheden en uw ruimte in de levermogelijkheden zo goed mogelijk aan te geven, zodat we vooral werken aan de juiste orders, zodat we de leverketens goed in beweging houden

Wij vertrouwen er op dat wij met deze maatregelen ongemakken beperken voor onze klanten en medewerkers. Mochten er veranderingen in deze maatregelen optreden, dan informeren wij u uiteraard.

Alvast dank voor uw begrip en medewerking.